Bognár Andor - Rönkbútorok

Termékek - Faházak

Faház építés

Cégünk egyik fő profilja a faház építés amely lehet garázs, szerszámos vagy akár hétvégi ház is. A faház építést teljes körű kivitelezéssel vállaljuk a beton alaptól elkezdődően a tetőszerkezeten át a zsaluk felszereléséig. Mindemellett egyéb faipari minkákhoz sem kell máshová fordulnia: lépcsők korlátok, padlóburkolás, falburkolás vagy akár konyhabútor elkészítésében is állunk rendekezésére. Megrendelőink hosszú távon számíthatnak ránk. Az általunk tervezett és felépített faházak felhasználóbarát és költségkímélő üzemeltetésűek.

A tervezési szakasz egyik sarkalatos kérdése a ház mérete. Erre nincs kőbe vésett szabály. Ki ki egyéni igényei, lehetőségei szerint kell, hogy ebben döntsön. Ebben természetesen praktikus tanácsokkal segítünk, hiszen erre sokéves tapasztalatunk lehetőséget ad. Az alapos tájékozódást nem érdemes megspórolni és mi segítünk egyéni ötleteinek kibontakoztatásában.

A faházak építéséhez elsősorban rönkfát használunk. A kivitelezés egyik legfontosabb eleme a kiváló minőségű alapanyag kiválasztása. Az esztétikum mellett az időtállóság és a funkcionalitás is fontos szempontok. Mindezen szempontok figyelembevételével csakis első osztályú faanyagból dolgozunk. A már elkészült épületet speciális felületkezelő anyagokkal tesszük időtállóvá és esztétikussá.

Az ön által megálmodott faház rönk és gerenda szerkezet esetén előskészített alapanyagból a kész beton alapra akár néhány hét leforgása alatt kivitelezhető.

Kiforrott technikai hátterünk hatékony munkavégzést tesz lehetővé. Összeszokott, precíz alkotógárdánk pedig garantálja a tökéletes kivitelezést.

  • Faházak
  • Faházak
  • Faházak
  • Faházak
  • Faházak